fbpx

De când a luat ființă brandul Glutes Lady și până acum am avut parte de un drum lung, plin de obstacole, de momente grele, de reușite și eșecuri. Am avut parte de cei mai frumoși ani de până acum și asta doar datorită vouă.

Vreau pe această cale să vă mulțumesc și să vă felicit că ați ales să munciți pentru visele vroaste și să faceți tot ce vă stă în putință să obțineți un trup sănătos și tonifiat. Scriu toate aceste rânduri pentru voi, clientele mele și pentru toate persoanele care au nevoie de un impuls pentru a începe să facă mișcare și să ducă o viață echilibrată.

Dar înainte de toate, haide să începem cu începutul.

Glutes Guide a apărut după ce mi-am obținut calificarea de antrenor personal la începutul lui 2020, după multă muncă depusă și sute de antrenamente realizate, eram pregătită să încep să DAU mai departe.

Consider că singura modalitate prin care putem să progresăm este să oferim ce avem întegii lumi. Ei bine, concomitent cu dorințele mele, a apărut în lume începutul unei pandemii care se anunța a fi destul de serioasă.

Sălile de fitness s-au închis, iar eu începeam să mă îngrijorez. Eram gata să profesez, însă metoda clasică de a antrena cliente la sală nu mai era posibilă.

Așa că am început să caut alte soluții și mi s-a deschis calea spre o nouă lume: cea a online-ului. Instant am înțeles că acesta este cel mai eficient mod de a ajunge la cât mai MULTE persoane… este modalitatea prin care nu mă limitez și nu vă las nici pe voi să o faceți.

Am realizat că nu aparatele din sala de fitness te fac mai puternică, ci îndrumarea corectă. POȚI realiza sport de oriunde atunci când ȘTII cum să faci asta.

Zis și făcut… am luat toată practica cu care am fost învățată și am pus-o în teorie prin Glutes Guide. Am creat pachetul complet de care ai nevoie pentru a începe această călătorie, de una singură, de la tine din sufragerie, fără să ai nevoie de aparatură scumpă și echipament sofisticat.

Ideea din spatele acestui ghid este de a face sportul accesibil ORICUI și de ORIUNDE.

Păreri Glutes Lady – află ce spun clientele și care sunt rezultatele lor cu Glutes Guide:

Mulți oameni m-au întrebat de ce am creat GYMFLIX… care e povestea din spatele platformei și a dedicării enorme pe care o am când vine vorba de acest proiect.

Răspunsul principal ar fi că vreau să te ajut să obții cele mai bune rezultate cu ajutorul antrenamentelor live concepute de mine. Acesta e scopul #1!

Dar implicarea mea pentru a te ajuta să obții un corp suplu și tonifiat, în timp ce eviți să pierzi timp cu antrenamente ineficiente de pe Internet ține mai mult decât am putut să explic mai sus în câteva cuvinte.

Astfel, aș vrea să împărtășesc cu tine povestea din spatele GYMFLIX, ca să înțelegi de ce anume sunt atât de pasionată despre proiectul acesta și de ce pun atât de mult accent pe antrenamentele live.

A trecut aproape un an de când mi-am lansat primul produs – Glutes Guide, iar de atunci am reușit să schimb în bine viața a mii de femei, dar niciodată până la GYMFLIX nu am făcut-o prin antrenamente live.

În ultima perioadă mi-am dat seama că tot mai multă lume se relaxează uitându-se la seriale, filme sau la videoclipuri amuzante, inclusiv eu.

Într-o seară când mă uitam la NETFLIX, am realizat: cum ar fi să îmi prezint programele într-un mod atât de cool și încurajator, încât ele să nu se simtă ca antrenamente dificile, ci ca modalități distractive prin care poți să te menții în formă?

Și uite așa a apărut GYMFLIX – locul în care ne întâlnim de 3 ori pe săptămână pentru a ne antrena live. Aici râdem, spunem povești și ne simțim bine. Aici creștem și devenim femei în toată regula.

Acum îți ofer și ție șansa să faci parte din comunitatea noastră.

Păreri Glutes Lady – află ce spun clientele și care sunt rezultatele lor cu GYMFLIX:

Peach Band este primul meu produs fizic și modalitatea prin care poți să îți eficientizezi antrenamentele cu până la 40%.

Acest produs a luat naștere în momentul în care am decis că nu mai vreau să am parte de accesorii mediocre.

Când am început să fac sport, am avut și eu benzi de silicon, însă folosindu-le mai mult mi-am dat seama că deși prețul este unul avantajos, totuși au câteva minusuri – se rulează și devin foarte incomfortabile pe picior.

Iar pe lângă asta, m-am obișnuit rapid cu dificultatea lor.

+odată la câtva timp, în timpul unui antrenament mai intens mă trezeam că se rupeau.

Desigur, poți realiza antrenamente cu acestea fără probleme, mai ales dacă știi să le execuți corect, însă acestea nu îți vor oferi durabilitate și confort.

Dacă ai și tu o bandă elastică pe acasă, probabil îmi dai dreptate.

Momentul în care am văzut cum se antrenează toți antrenorii din afară, a fost momentul în care mi-am luat prima bandă elastică din material.

Experiența cu o astfel de bandă e WOW! E profesionistă și îți oferă ce ai nevoie pentru fiecare antrenament.

Între timp mi-am pus amprenata și designul brandului și am construit-o pe a mea, iar de atunci, nu există antrenament fără banda mea dragă.

Păreri Glutes Lady – află ce spun clientele și care sunt rezultatele lor cu Peach Band:

Dacă ai nevoie de un semn să te apuci de antrenamente, acesta este acela. Sper din suflet că toate mesajele și transformările clientelor mele te-au încurajat să mergi mai departe.

Eu îți stau la dispoziție pe rețelele de socializare pentru orice întrebare ai avea în legătură cu sportul sau nutriția și abia aștept să lucrăm împreună!

Glutes Guide: https://www.gluteslady.com/

GYMFLIX: https://gymflix.ro/

Peach Band: https://www.gluteslady.com/banda

Close

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur
adipiscing elit. Pellentesque vitae nunc ut
dolor sagittis euismod eget sit amet erat.
Mauris porta. Lorem ipsum dolor.

Working hours

Monday – Friday:
07:00 – 21:00

Saturday:
07:00 – 16:00

Sunday Closed

Our socials
About